mozgalmunk

Küldetésünk

Célunk, hogy végigkísérjük a sportolni vágyókat izgalmas útjukon, kezdve a megfelelő sportág kiválasztásától, az első lépések megtételéig, egészen a siker eléréséig. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden szükséges erőforrást, támogatást és közösséget biztosítsunk nem csak a kezdéshez, hanem a kiemelkedő teljesítményhez és a sikerek eléréséhez is. Tarts velünk, váltsd valóra ambícióidat, ünnepeljük együtt minden kezdetet és osztozzunk a siker örömében.

A “Join the Sport” mozgalomnál szenvedélyünk a sport és az az elkötelezettség, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük annak örömeit és előnyeit. Hiszünk abban, hogy a sport nem csupán fizikai tevékenység, hanem egy globális közösség, amely összeköt, inspirál és felemel.

A “Join the Sport” nem csak egy weboldal vagy adománygyűjtő kezdeményezés – ez egy mozgalom, amely összehoz embereket szerte a világon a sport szeretetének megosztására. Célunk, hogy áthidaljuk a társadalmi és gazdasági különbségeket, lehetővé téve minden gyermek és felnőtt számára, hogy felfedezzék és élvezzék a sportolás élményét.

Kiemelt köszönet illeti

mozgalmunk és a nemzetközi sportágválasztó enciklopédia támogatását

Kiemelt Támogatóink

Krzyzewsky Ügyvédi Iroda

Támogatóink

Támogasd a "Join the Sport" Kezdeményezést

A “Join the Sport” kezdeményezés célja, hogy a sport szeretetét és lehetőségeit nemzetközi szinten terjessze, valamint hogy támogatást nyújtson rászoruló gyermekek számára, akik egyébként nem jutnának hozzá a sportolás öröméhez és előnyeihez.

Adományoddal Te is hozzájárulhatsz ehhez a nemes célhoz. A támogatásokat két fő területen használjuk fel:

Nemzetközi Terjesztés: Segítségünkkel a Nemzetközi sportágválasztó enciklopédia és a hozzá kapcsolódó “Join the Sport” weboldal és annak erőforrásai szélesebb közönség számára válnak elérhetővé, így még több emberhez juttathatjuk el a sport iránti szenvedélyt és az ehhez kapcsolódó információkat.

Külön jutalomként minden támogatónk számára elérhetővé tesszük a “Hogyan válasszunk sportágat?” könyv teljes tartalmát. Ez a könyv értékes útmutatást nyújt a sportágak világába való bevezetéshez, segítve az olvasókat a számukra legmegfelelőbb sportág kiválasztásában.

Minden adomány, legyen az nagy vagy kicsi, hatalmas különbséget jelenthet. 

Köszönjük, hogy velünk tartasz ezen az úton, és hozzájárulsz a sport világának megnyitásához mindazok számára,
akiknek ez másképp nem lenne lehetséges.

Adományozz most, és legyél részese ennek a változásnak!

Adományaiddal az enciklopédia Iskolákba és könyvtárakba való eljuttatását támogatod!

“Kezdő sprinter” támogatás:

15.000Ft

Ezzel a támogatással 2 könyvet tudunk eljuttatni az általad válaszott régió egy iskolájába vagy könyvtárába.

Ez a támogatási szint azok számára ideális, akik éppen most kezdik el a támogatói útjukat. Ahogy a sprinterek a rajtvonalnál, ezzel a kis, de fontos hozzájárulással indítják el a változást.

“Maratoni futó” támogatás:

150.000Ft

Ezzel a támogatással 20 könyvet tudunk eljuttatni az általad válaszott régió egy iskolájába vagy könyvtárába.

Ez a szint a maratoni futók kitartását és elszántságát szimbolizálja. Jelentős hozzájárulás, amely hosszú távú hatást gyakorol a kezdeményezés céljaira.

“Csúcsatléta”
támogatás:

375.000Ft

Ezzel a támogatással 50 könyvet tudunk eljuttatni az általad válaszott régió egy iskolájába vagy könyvtárába.

A csúcsatléta szintű támogatók magas szintű elkötelezettséget és támogatást mutatnak, amellyel jelentős mértékben hozzájárulnak a “Join the Sport” kezdeményezés sikeréhez.

“Olimpiai bajnok” támogatás:

750.000Ft

Ezzel a támogatással 100 könyvet tudunk eljuttatni az általad válaszott régió egy iskolájába vagy könyvtárába.

Mint az olimpiai bajnokok, akik a sport legmagasabb szintjén teljesítenek, ezen a támogatási szinten álló személyek kulcsfontosságúak a kezdeményezés céljainak megvalósításában. Az ilyen jelentős támogatás a legnagyobb elkötelezettséget és segítséget képviseli.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj híreinkről első kézből

hírek